Jumat, 23 Februari 2018

Fire Lotto může fungovat jako globální konvence (blokchain)



DŮVOD PRO (FIRELOTTO)

Loterijní obchod má 29% nabídku celosvětového sázení a čelí výzvám z důvodu rozvoje počítačové ekonomiky. Celkový zájem o jednodušší a přiměřenější správu se stal souběžně s pokrokem, který změnu umožnil. Přenesená, decentralizovaná povaha inovace blokády nabízí obrovské otevřené dveře pro rozvoj inovací v oblasti peněz a také pro modernizaci herního průmyslu.

FireLotto může fungovat jako celosvětová konvence o blokánech, ale stejně tak může být nabídnuta správním orgánům jednotlivých zemí jako odpověď na obtíže při zajištění rozumné loterie. Globalizace, finanční vývoj v oblasti vytváření scény a inovace dat jsou faktory, které urychlí změny v loterijním podnikání, zejména na rozvíjejících se trzích. Celosvětový loterijní průmysl se blíží k cross-outskirt, high-inovační loterie, a inovace blokchain může být odvážný kámen potřebný pro tento pokrok.
ÚVOD

Loterie založená na bloku Ethereum bude významnou inovací v globálním loterijním průmyslu. Loterijní průmysl má 29% podíl na globálním příjmu z hazardních her a čelí výzvám v důsledku růstu digitální ekonomiky. Celosvětový požadavek na průhlednější a spravedlivější služby narůstá s pokrokem technologií umožňujících změnu. Distribuovaná, decentralizovaná povaha blokovací technologie nabízí obrovské možnosti pro inovace finančních technologií a podobně pro modernizaci herního průmyslu.

Hrací systém založený na použití bloku Ethereum by fungoval s vysokou mírou autonomie a jeho data a záznamy by byly kryptograficky uloženy ve veřejné, decentralizované blokové řadě. Tento systém, který je k dispozici online a bez okrajů, může vyřešit několik výzev tradičních loterií.

Navrhovaná loterie použije metodu generování náhodných čísel (RNG), která je bezpečná a spravedlivá a zabraňuje manipulaci a podvodům. Tento projekt implementuje zcela bezpečnou metodu RNG na základě aktuální verze protokolu Bitcoin decentralizovaného protokolu.




V každé loterii je každých šest hodin výkres. Čísla jsou náhodně vykreslena pomocí bloku RNG (všechny čtyři, pět nebo šest čísel je odebráno z jedinečného kódu posledního bloku bitcoin mined). Po vyčerpání všech čísel v loterii jsou výhry automaticky převedeny na majitele vítězných losů prostřednictvím algoritmu postaveného v inteligentní smlouvě. Tabulka 2 ukazuje rozdělení výherního fondu v Fire Lotto.

DISTRIBUCE A PLATBY KOMISE PRODEJE

Majitelům žetonů z továrních zásahů je zaručeno, že obdrží 10% finančních prostředků získaných z prodeje jízdenek. Prodejní provize jsou distribuovány po každém výkresu na základě inteligentní smlouvy bez ohledu na objem prodeje jízdenek. Výnos za token je 1,60 amerických centů z každého 8 milionů prodaných vstupenek, což je více než 20% ročně z částky prostředků investovaných do žetonů Fire Lotto. Vzhledem k tomu, že více než 7 miliard loterijních lístků s cenou 2,00 USD se každoročně prodává globálně, ziskovost žetonů Lotto může v prvním roce překročit 50% ročně.



FAQs

Kolik žetonů bude prodáno a jak budou distribuovány?
Bude prodáno celkem 100 milionů žetonů pro oheň. Distribuce žetonů je zobrazena na následujícím obrázku:

Kolik stojí jeden žeton?
Během ICO bude jeden token prodán za 0,50 USD. Pro účastníky bonusového programu bude minimální cena za tokenu 0,40 USD. Během pre-ICO bude jeden token prodán za 0,35 USD.

Kolik stojí jeden žeton během soukromého kola prodeje?
Žetony z ohně Lotto budou nabízeny za cenu 0,35 USD za žeton. Pro zvláštní podmínky kontaktujte info@firelotto.com

Proč potřebujete uzavřené kolo?
Prostředky získané v uzavřeném kole budou použity k vytvoření minimálního výherního fondu ve výši 1 150 000 USD * a budou financovat reklamní kampaň pro ICO. * Generování výherních fondů:



Jak bude projekt spuštěn?
Na rozdíl od ostatních ICO bude naše ICO následovat spuštění loterie spíše než ji předcházet. Produkt bude spuštěn 1. ledna 2018. Beta verze je k dispozici pro testování ještě dnes! Loterie bude spuštěno s minimálním výhru ve výši 1 milion USD.

V den zahájení loterie zveřejníme na Github zdrojový kód ke kontrole. Loterie bude spuštěno v provozním režimu, což znamená, že uživatelé budou moci využívat všechny své funkce, hrát a vyhraje. V okamžiku, kdy bude loterie spuštěna, budou automaticky převedeny v rámci inteligentní smlouvy na peněženku, která je zodpovědná za vybírání prodejních provizí a jejich zaplacení držitelům tokenů.

§ Před ICO se otevře 15. ledna 2018 a uzavře 15. února 2018.

§ ICO se otevře 15. března 2018 a uzavře 15. dubna 2018.

To znamená, že když se otevře ICO, budou investoři překvapeni, že uvidí nejen hotový produkt, ale i obrovský výherní fond, který je k dispozici, a distribuci provizí z prodeje mezi držitelé tokenů v reálném čase. Tento plán ICO bude poprvé poprvé implementován a stane se charakteristickým rysem tohoto projektu.

Jak se mohu dostat žetony Fire Lotto?
Do čtyř dnů po uzavření ICO budou žetony převedeny na peněženky investorů, kteří se účastnili všem. Tokeny budou převedeny na účet investora v soukromém kabinetu a budou k dispozici po skončení ICO.

Jak budete platit provizi za prodej?
Od zahájení loterie bude 10% prostředků získaných z prodeje letenku převedeno na inteligentní smlouvu odpovědnou za distribuci prodejní provize. První distribuce sbíraných prodejních provizí mezi držitelé tokenů se uskuteční druhý den po uzavření ICO. Komise bude placena v ETH všem držitelům žetonů. Následně bude vyplacena provize po každém výkresu loterie.

Kdy budou žetony Fire Lotto vypsány na výmene šifrovacích prostředků?
Naše žetony budou uvedeny do jednoho měsíce od konce období ICO.

Kolik peněz mohu investovat během soukromého kola?
Výše peněz není omezena. Tokeny budou prodány za cenu 0,35 USD za žeton. Prostředky budou převedeny na ETH organizátory loterie s běžným směnným kurzem mezi ETH a měnou, kterou účastník používá pro provádění plateb. To znamená, že účastníci nebudou muset při nákupu kryptocurrency ztrácet více než 7%, nebo sledovat neustále rostoucí směnný kurz společnosti Ethereum.

Co se stane, pokud nebudou všechny žetony vyprodány?
Nezaplacenou částku zmrazíme po dobu jednoho roku. Následně budou k dispozici pro investory k nákupu.

Reference a sociální platforma Fire Lotto:

Webová stránka: https://www.firelotto.io
Facebook: https://facebook.com/firelotto
Twitter: https://twitter.com/FireLottery
Telegram: https://t.me/firelottery
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2643539.0

Autor:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1489935

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

It is the teacher of all the keys to wealth, One with wealth, THE MASTER OF (betFury)

  BetFury as a unique system. Project features. First of all, BetFury is a crypto platform completely dedicated to various gambling games. I...